Inno3D pristato vieną įdomiausių 9600GT – Hurricane

Inno3D pagaliau oficialiai pristatė savo gamykliškai spartintą 9600GT vaizdo plokštės versiją, kuri buvo demonstruota CeBIT parodoje, tiek Inno3D, tiek ir ZeroTherm stenduose. Pati įdomiausia šios plokštės savybė nustelbia net itin didelį dažnių padidinimą – tai ZeroTherm aušintuvas vadinamas HC92 Cu.

Spaudos pranešime rašoma, kad "uragano" procesorius dirbs 750, shader‘iai 1625MHz, o 512MB GDDR3 vaizdo atminties 1940 MHz dažniu. Tiesa sakant, tai pats didžiausias gamyklinis spartinimas, nes iki šiol sparčiausios EVGA 9600GT branduolys dirbo 740 MHz taktiniu dažniu. Net ir su šiais įspūdingais rezultatais, plokštė yra geriau aušinama, nei originalaus dizaino 9600GT, teigia kompanija.

Inno3D diagramoje teigiama, kad plokštė aušinama 20% geriau, kai ji nedirba ir iki 50% „šaltesnė“, kai yra naudojama intensyviai. Dar viena įdomi šio gaminio savybė yra galimybė transformuoti plokštės aušintuvą į tris skirtingus. Kaip jau matome nuotraukoje, aušintuvas gali veikti trimis skirtingais rėžimais – standartiniu, spartinimo bei tyliuoju.  

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.