Intel artimiausiu metu nenaudos Windows Vista

Kaip spaudai pranešė didžiausias lustų gamintojas pasaulyje ir ilgalaikis Microsoft partneris Intel, jis nenaudos jau minėtos kompanijos Microsoft naujojo gaminio Windows Vista. Kompanija nusprendė į savo įmonės kompiuterius nediegti Windows Vista OS ir veikiausiai lauks Windows 7 pasirodymo, nors išsamiai nekomentavo kodėl jie vis dar pasilieka ties Windows XP.

Pasak pačių Intel keletas faktorių lėmė tai, kad kompanija nepasiryžo diegti naują programinę įrangą. Galime priminti, kad nuo pat pirmosios Windows OS atsiradimo Microsoft ir Intel yra sudarę sąjungą bei glaudžiai bendradarbiauja. Matyt, dėl ilgalaikio bendravimo visgi buvo paminėta, kad galbūt kai kuriuose kompanijos padaliniuose visgi atsiras Windows Vista operacinė sistema.

Tiesa, toks Intel žingsnis nelabai ką stebina. Nors Vista vartotojų jau yra virš 141 milijono, daugelis įmonių nežada diegti šios operacinės sistemos, nes vadina ją nevisiškai išbaigta. Po Microsoft pareiškimo, kad Windows 7, kuris kuriamas Vista branduolio pagrindu, žūtbūt išeis 2010, daugelis nusprendė nerizikuoti su Vista, o palaukti naujos OS – Windows 7.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.