Intel sako taip spartinimui, tačiau ne garantijai

Per Computex 2008 paroda kompanija Intel pasakė, kad keis savo strategiją. O ji keičiasi ties spartinimo fanais, kompanija pareiškė, kad vartotojams suteiks kuo daugiau papildomų galimybių paspartinti sistemą. Spartinimo galimybių praplėtimas yra viena iš prioritetinių savybių artėjančioje Intel 4 serijos lustų gaminiuose.

Tai mums pareiškė Erikas Mentzeris (Eric Mentzer), Intel viceprezidentas. „Mes daug dirbame su savo pagrindinių plokščių partneriais, kad atskleistume bet kokiu užlėptus bitus ir leistume mūsų platformoms pasiekti geriausia lygį.“ Tuo tarpu praeityje, o net ir dabar, Intel daugelį karto rakino savo lustus tam, kad juos būtų kuo blogiau galima spartinti. Tokie dalykai kaip „FSB siena“ spartintojams atrodė absurdiškai.

Šiuo metu kompanijos tikslai kitokie – ji susitelkė ties tuo, kad eliminuoti visas spartinimo kliūtis mums, tačiau pareiškė, kad visi spartinti lustai nebus priimami garantiniam servisui. Tačiau čia yra tinkamiausias laikas paklausti, kaip Intel sužinos, ar mano pagrindinė plokštė ar CPU yra spartintas?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.