Internet Explorer 8 Beta išvysime trečiame ketvirtyje

Galime prisiminti, kaip kažkada Microsoft sakėsi nebekursią naujų Internet Explorer versijų, tačiau laikai keičiasi. Atrodo, kad seniau girdėti gandai dabar yra patvirtinami bei mes greitai sulauksime naujos IE 8 Beta versijos. Pasak vieno iš Microsoft Naujosios Zelandijos darbuotojų, Internet Exlplorer turėtų pasirodyti trečiajame šių metų ketvirtyje.

Žinoma jūs pasakysite – o kaip ta pirmoji Beta versija? Jei jūs paklausite apie pirmąją, tai ją drąsiai galima pavadinti „preview“ tipo versija, kuri skirta tik kūrėjams, tuo tarpu naujoji Beta versija, kuri pasirodys trečiajame ketvirtyje, bus bendrai publikai ir nutaikyta į platesnę vartotojų auditoriją.

Pažangos pavojus tinklapių kūrėjams aiškiai sako, kad pakeitimai gali būti būtini jų svetainėse, kad jos būtų puikiai demonstruojamos Internet Explorer 8 naršykle. Prie viso šito Microsoft priduria klientams pasiruoštų tam faktui, kad portalas bus kraunamas numatytaisiais nustatymais ir bus atvaizduojamas “standards-compliant” (standartiniame atpažinime). Taip leidžiama suprasti, kad portalai pritaikyti Internet Explorer 7 gali ne visada puikiai veikti IE 8 numatytuose nustatymuose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.