Jau pasirodė Mozilla 2.0.0.9 atnaujinimas

„Mozilla“ pradėjo lapkričio mėnesį išleisdama visiškai naują „Firefox“ atnaujinimą, kuris taiso senesnės versijos spragas. Daugelis šios naršyklės vartotojų jį jau naudoja.

"2.0.0.8 laida ištaisė maždaug 200 klaidų, tačiau praleido keletą svarbių dalykų," rašo „Mozilla“ vartotojų aptarnavimo vadovas Mike Beltzner, oficialiam kompanijos tinklaraštyje(Blog’e).

„Daugelis vartotojų greičiausiai nepastebės jokio skirtumo su 2.0.0.9 atnaujinimu, – sako Beltzner, – nes atnaujinimai tik sutvarko keletą nedidelių našumo problemų, kurios atsirado kartu su saugumo naujovėmis 2.0.0.8 versijoje.

Ištaisymai sutvarko „Java“ klaidas „Windows Vista“ sistemoje, visų priedų išjungimą po naujai parsisiųsto atnaujinimo ir keletą problemų susijusių su nebaigtu JS/CSS kodu. Beltzner taip pat perspėjo, kad kelios klaidos vis dėl to nebuvo ištaisytos. Tai visos nuotraukos dingimas, kai pašalinamas bent menkiausias elementas, kai kurių „Windows“ vartotojų sistemose vykstantis naršyklės „nulūžimas“ OS startavimo metu, bei dar kelios problemos.

„Firefox“ vartotojai gaus iššokančią žinutę su perspejimu apie jau atsinaujinusią naršyklę, kitą kartą ją atsidarius. Naują versiją taip pat galima parsisiųsti iš Mozilla.com.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.