Ka pasiūlys "Capcom" "TGS" parodoje?

Vienas stambiausių konsolinių žaidimų kūrėjų "Capcom" atskleidė savo žaidimų sąrašą kurios pristatys Rugsėjo 20-23 dienomis vyksiančioje "Tokyo Game Show" parodoje.

Dauguma žaidimų bus skirta "Nintendo" kuriamoms konsolėms. Taip pat iš paskelbtų žaidimų 3 kol kas dar niekur nebuvo anonsuoti. Šviežiena taip sakant 🙂 Na ir galiausiai tikimasi jog parodoje bus galima išvysti žaidžiamą "Resident evil 5" versiją. Tokios viltys savaime suprantamos, kadangi internete jau seniai galime rasti filmukų su šio žaidimo "geimplėjumi"

šie žaidimai: "We Love Golf", "Resident Evil: Umbrella Chronicles" ir daug žadantis nuotykių žaidimas "Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure". "Mega Man Star Force 2" ir "Wantame Music Channel Doko Demo Style" bus skirti nešiojamąjai DS konsolei.

Pora žaidimų skirta ir kitoms konsolėms. "Devil May Cry 4" – Xbox 360 ir PS3, o "Sengoku Basara 2 HEROES" taiko į vis senėjantį bet vis dar parako turintį PS2. Tai tiek naujienų kol kas. Daugiau informacijos bus kai prasidės paroda.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.