Keletas naujų Blu-Ray/HD DVD optinių įrenginių iš Plextor

Plextor anonsavo du naujus "combo" tipo HD-DVD/Blu-Ray DVD skaitytuvus/įrašytuvą. Tai PX-B920SA ir PX-B300SA.

Plextor PX-B300SA yra universalus vidinis optinis diskų įrenginys, kuris sugeba skaityti tiek CD, tiek DVD, tiek ir Blu-Ray ar HD DVD standartų kompaktinius diskus. BD-ROM informaciją jis gali skaityti 6x sparta, HD DVD-ROM – 3x sparta. Kaip ir daugelis tokių įrenginių jis gali įrašyti DVD+R / DVD-R 16x, DVD+R DL / DVD-R DL 4x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 5x, CD-R 40x ir CD-RW 24x greičiais. Čia taip pat yra ir LightScribe technologija, kuri leidžia abiems įrenginiams išdeginti tekstą/paveikslėlį ant specialiai šiai technologijai sukurtų diskų.

Kitas įrenginys – PX-B920SA. Pastarasis turi tokius pat skaitymo spartas kaip ir PX-B300SA, tačiau dar geba įrašyti ir Blu-Ray diskus. BD-R (SL/DL) diskus jis įrašinės 4x sparta, BD-R (SL LTH) 2x sparta, o BD-RE diskus 2x sparta.

Abu optiniai įrenginiai su kompiuteriu jungsis SATA sąsaja, turės 4 MB duomenų "buffer‘į". Europos Sąjungoje šiems įrenginiams bus suteikta 2 metų garantija, o jie pasirodys jau šio mėnesio pabaigoje. Kaina neskelbiama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.