Kelios detalės apie HD 3870X2

Radeon HD 3870 X2 yra du vaizdo procesorius turinti plokštė, kurią AMD į prekybą tikisi išleisti kitų metų pradžioje. Apie šią plokštę jau informavome anksčiau, o dabar turime informacijos apie jos veikimo dažnius.

Portalui Chiphell pavyko gauti 3870X2 plokštės pavyzdį, ir jie patikino, kad abu plokštės branduoliai veikia 777MHz dažniu (tokiu pačiu, kaip ir vieno lusto HD3870), o 1GB plokštėje panaudotos atminties yra GDDR3 tipo. Visgi galutinėje versijoje dažniai gali būti ir pakeisti.

Plokštė, kaip ir 2900XT, turės vieną 6 kontaktų bei vieną 8 kontaktų papildomo maitinimo jungtis. Visgi jei ji bus dedama į PCI-E 2.0 tipo lizdą, abiejų jungčių ko gero neprireiks. Serijinės 3870X2 vaizdo plokštės atrodys taip pat kiek kitaip, nei Chiphell gautas pavyzdys (neturės tvirtinimo rankenos). Plokštės pavyzdžių pasirodymas byloja, kad iš techninės pusės plokštė jau beveik paruošta. Visgi nemažiau svarbu yra pagaminti tinkamas tvarkykles, kurios leistų žaidimuose kuo efektyviau išnaudoti abu branduolius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.