Ko gi mums reikės norint naudotis GeForce GTX 200 serija?

Šiandien pasirodė labai įdomi skaidrė, kurioje rašoma tai, ko mums reiks naudojant artėjančius nVidia galiūnus – GTX 260 ir GTX 280. Čia kalbama apie rekomenduojama procesorių, maitinimo bloką ar net pagrindinę plokštę.

Kiekvienas skaidrę galite pamatyti apačioje, tačiau norėčiau ją apžvelgti. Visų pirma atkreipkime dėmesį į tai, kad prašoma bent jau Intel E6300 procesoriaus vienai GTX 260 ar GTX 280 vaizdo plokštei, o tuo tarpu dvejoms – Intel E8500 procesoriaus. Ties pagrindinėmis viskas aišku – šios vaizdo plokštės veiks visose pagrindinėse plokštėse, kurios palaiko PCI-Express jungtį. Ir žinoma – norintiems SLI teks įsigyti nVidia nForce SLI pagrindinę.

Taip pat nurodomas rekomenduojamas maitinimo blokas. GeForce GTX 260 reikėtų 500 vatų maitinimo bloko, tuo tarpu GTX 280 – 550 vatų. Čia taip pat pabrėžiama, kad naudojant SLI technologija nebūtinai didelis vatų kiekis reikš pastovų energijos tiekimą. Čia patariama įsigyti SLI sertifikatą turintį maitinimo bloką.

O operacinė sistema aiški – DirectX 10 veikia tik ant Windows Vista, o čia patariama šias vaizdo plokštes naudoti su Windows Vista ir Service Pack 1 pataisų paketu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.