Korėjos rinkai skirtas LG telefonas naudoja žmogaus odos paviršių imituojanti korpusą

Gerai žinomas elektronikos prietaisų gamintojas, Pietų Korėjos įmonė LG anonsavo pradėsianti naujojo savo mobiliojo telefono modelio, skirtai tik „gimtajai rinkai“, gamybą. Įrenginys vadinsis SH240 ir bus ypatingas tuo, kad laikant jį rankose, jusime žmogaus odos paviršių.

Telefono paviršius kuriame rasime sensorinius navigacijos klavišus, kaip ir visas korpusas, bus padengtas specialių metalo mišiniu su silicio dangalu, kuris suteiks žmogaus odos paviršiaus įspūdį. Tai pirmasis telefonas naudojantis šią unikalią technologija pasaulyje.

Techninės įrenginio specifikacijos nestebina ir yra gana standartinės 3G technologiją palaikančiam telefonui. Aparatas suteiks galimybe naudotis HSDPA jungiamumu, Bluetooth 2.0 duomenų perdavimo technologiją, bei „kepti“ nuotraukas pasinaudojant integruota dviejų megapikselių skaitmenine fotokamera su auto-fokusavimo galimybe.

Telefone rasime integruotą žemėlapių programą, žodyną, o visas savo rinkmenas galėsime sutalpinti į išorinę atmintį, įrenginyje bus atminties kortelių lizdas.

LG SH240 produkto kaina numatoma iki 400 000 Korėjos vonų arba 400 JAV dolerių, tačiau pasirodymo data rinkoje neskelbiama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.