LG išleido neįprastą USB atmintinę

LG Electronics pristatė neįprastą USB atmintuką iš savo naujosios Vaccine serijos. Nuo šiol jis pardavinėjamas Jungtinėje Karalystėje, o išskirtinis jis tuo, kad jame įrengtos antivirusų ir malware apsaugos priemonės. Taigi šioje "flash" tipo atmintinėje galėsite ne tik talpinti duomenis, bet ir jaustis saugiai, nes raktas realiu laiku tikrins ar tie duomenys nėra apkrėsti ar pažeisti virusų jūsų kompiuteryje.

Taigi LG Vaccine prijungtas prie bet kurio nešiojamojo ar įprasto kompiuterio realiu laiku pradės stebėti jį ir saugoti nuo artėjančio pavojaus. Pastebėjęs pažeistą rinkmeną, atmintukas praneš apie esamą užkrėtimą. Be to, vartotojai gali atlikti naudingą aparatinės įrangos peržiūrą, kad patikrintų, ar esama infekcijos požymių ir vykdyti taisymą, kad pašalintų užkrėstus failus.

Tiesa, nereikia manyti, kad ta apsauga vienkartinė. Vis prijungę raktą prie kompiuterio, kuriame yra interneto ryšis, bus atnaujinta programinė įranga, kuri leis dar labiau sustiprinti apsaugą nuo galimų atakų.

„Šiadienos laikais su savo aukščiausios technologijos gaminiais mes ypač rizikuojame pasigauti virusą ar kitą kenksmingą failą kompiuteriui“, – sakė Fiona Landsberg, LG marketingo vadovė. „LG supranta, kad šiais laikais ypač lengva savo kompiuterį ar svarbią rinkmeną atmintinėje užkrėsti virusu, kuris gali pavogti ar sunaikinti jūsų asmeninius , svarbius duomenis. Mes suprantame, kad kartais kompiuteriui nebūtina aspaugoti iki galo ir taip yra naudojama nereikalinga rizika. Mūsų naujausias atmintukas žmonėms suteikia didesnį pasitikėjimą prisijungti prie interneto, taip išvis sumažinant riziką.“

Pirkdami šią atmintinę, jūs gausite net dviejų metų licenziją antivirusinei, kuri jau bus įrašyta pačiame atmintuke. Tad prijungę šį įrenginį prie USB išvesties, jūs automatiškai apsaugosite kompiuterį nuo nepageidaujamų virusų. Beje gamintojai teigia, kad pastaroji ativirusinė „nesipeš“ su jau esama kompiuteryje, taigi gausime tik dar didenę apsaugą. Po dviejų metų, licenziją bus galima pratęsti lengvatinėmis sąlygomis.

Šis patrauklus USB atmintukas yra matinis, juodos spalvos su veidrodiniu priekiu. Be to, šie USB raktai yra pasiekiami įvairioje talpoje, kurios dydžiai prasideda nuo 512 MB ir baigiasi ties 8 GB riba.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.