LaCie pristato trijų išvesčių išorinį diskinį kaupiklį

Turbūt daugeliui girdėta kompanija LaCie, garsėjanti kaip unikalaus dizaino išorinių kietųjų diskų gamintoja, šiandien pristatė dar vieną naują produktą. Tai įrenginys nepriklausantis jokiai produktų linijai ir neturintis apibrėžto pavadinimo, tačiau išsiskiriantis subtiliu dizainu.

The LaCie Hard Disk – tai tradicinė įrenginio versija, tačiau patalpinta naujoje, blizgioje dėžutėje, kuri sukurta remiantis gana žymaus prancūzų dizainerio Neilo Pulto (Neil Poulto – kirčiuojama paskutinė raidė) sprendimais. Visiškoje tamsoje įrenginio korpusas tampa nematomas, o pats diskinis kaupiklis girdimas labai nežymiai, kadangi korpusas yra pagamintas iš specialios garsą izoliuojančios medžiagos, o jo viduje veikia pasyvi kietojo disko aušinimo sistema. Apie LaCie buvimą išduoda tik mėlynai šviečiantis, mėlynos spalvos LED diodas.


LaCie produktai visuomet išsiskyrė unikaliu dizainu

Naujosios versijos gaminys vartotojams siūlo ne tik naują išvaizdą, tačiau ir puikų jungčių pasirinkimą. USB 2.0, SATA (1,5 GB/s) ir dvi FireWire 400 pasirūpins, kad reikiamus duomenis persikeltumėte prisėdę prie bet kokio kompiuterio. Pačiame diske rasime atsarginių duomenų kopijavimo įrankius Windows ir Mac OS X platformoms.

500 GB išorinio diskinio kaupiklio kaina siekia 150 JAV dolerių kainą na, o mažiau reikliems vartotojams tik vieną USB jungtį turintis modelis gali būti Jūsų už 110 dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.