MSI Wind nešiojamojo nuotraukos

MSI, kaip ir neseniai minėta Gigabyte, bando lysti į Eee PC tipo kompiuterių rinką su Wind nešiojamuoju. Žinoma, vartotojus nustebinti bus sunkoka, nestebins nei dizainas, nei jo galia, tačiau Wind U100 gali pasigirti tuo, kad yra pirmas rimtas Eee priešas ir pastarąjį lenkia net 6 iš 9 konstrukcijos specifikacijų.

MSI Wind Ultra nešiojamasis kompiuteris turėtų būti išleistas gegužės pabaigoje, jis naudos Intel Atom 1,6 GHz procesorių su Intel 945GM pagrindine, 2GB DDR2 667MHz darbinę atmintį, bus su 80GB SATA kietuoju disku ir 10 colių LCD ekranu, kuris sugebės rodyti 1024×600 rezoliuciją. MSI sako, kad tai nėra tiesiog interneto kompiuteriukas, o žymiai daugiau ir geriau nei Eee PC. Čia taip pat rastume kortelių skaitytuvą, tris USB 2.0 jungtis, Bluetooth 2.0 ir 802.11B/G bevieles technologijas. Žinoma ir integruotą garsiakalbį bei 1,3 milijonų taškų raiškos kamerą.

MSI taip pat atskleidė apie savo planus Wind pardavinėti ne vien su Windows XP, bet ir su Linux OS, kaip ir Asus Eee modelyje. Kompanija taip pat prižada du baterijų tipus: su 3 ir 6 celėmis. Jei būtų naudojama 3 celių baterija, kompiuteris, pasak MSI, svertų mažiau nei vieną kilogramą. Paveikslėlius matote apačioje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.