MSI pirmieji pristato 9600GSO su 768MB

Vaizdo plokščių gamintojas MSI anonsavo du 9600 GSO modelius, kurie bus aušinami jų pačių sukurtu aušintuvu „Seaweed-blade“, kurį matote apačioje. Vienas iš modelių yra įprastas, su 384MB, kitas ne. O antrasis skiriasi tuo, kad turi net 768MB GDDR3 vaizdinės atminties. Teigiama, kad abi vaizdo plokštės bus identiškos, tik skirsis darbinės atminties kiekis.

Tiesa, branduolio ir atminties dažniai dar nėra žinomi, tačiau tikimasi, kad jie bus didesni nei įprasti dėl efektyvesnio aušintuvo. Vienintelis minusas – vaizdo plokštė užims dvi vietas (angl. dual slot), bet gauname du gerus aspektus – mažesnį garsą ir geresnį spartinimo potencialą.

Jei jūs kartais praleidote informaciją apie 9600 GSO, tai galiu priminti, kad tai vaizdo plokštė su G92 branduoliu ir "pakeičianti" 8800GS, nors iš esmės tai identiška plokštė. Žinoma, ji turės tokias technologijas kaip DirectX 10, Shader Model 4.0 ar PCI-Express 2.0 jungtį. Atminties magistralės plotis – 192 bitai.

384MB versijos kaina, pagal esamus pranešimus, turėtų būti apie 100 eurų, tuo tarpu 768 modelis kainuos brangiau – tarp 140-150 eurų. Pakuotes matote apačioje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.