Mac OS vartotojams pristatytas naujas iLife

Apple anonsavo naują iLife 09 paketą, kuris turėtų pasirodyti artimiausiomis dienomis. Apie šį produktą buvo užsiminta dar Macworld renginyje, kuris, kaip žinia, šiemet vyko San Francisko mieste. Kaip buvo pranešta, iLife 09 pasiūlys atnaujintas iPhoto, iMovie, iWeb ir GarageBand programų versijas su naujomis ypatybėmis, kurių taip noriai laukė Mac OS vartotojai.

iLife 09 pristatys naujus būdus sisteminti ir tvarkyti nuotraukas naudojant minėtą iPhoto programą, taip pat padės lengviau kurti bei redaguoti filmus naudojant iMovie, mokytis dainuoti ar groti muzikiniais instrumentais su GarageBand bei parsisiunčiamu mokomuoju turiniu.

Tiesa, visi naujieji Mac kompiuteriai, kurie bus pagaminti šio mėnesio pabaigoje ar vėliau, jau turės šį paketą. Esamiems vartotojams reikės Apple kompiuterio su Mac OS X 10.5.6 versijos operacine sistema ar naujesnės. Vienkartinė iLife \’09 licencija kainuoja 80 JAV dolerių, „šeimos paketas“ kiek daugiau, apie 100 JAV dolerių, tačiau jis leidžia paketą įdiegti net į penkis kompiuterius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.