Microsoft Blu-Ray kalbas pavadino nesąmone

Microsoft suskubo pakomentuoti pranešimus apie galimą Blu-Ray įrenginį Xbox 360 žaidimų kompiuteriui. O atsakas toks, kad korporacija nežada artimiausiu metu jokių planų ties Blu-Ray įrenginiu minėtam žaidimų kompiuteriui. Atsimename, kaip Stenas Glasgovas (Stan Glasgow) minėjo, kad panašus priedas jau artėja, tačiau Microsoft atstovas tai pavadino nesąmone:

„Nėra jokių planų dėl Blu-Ray. Atsakydami į Steno pranešimą, kad galimas Blu-Ray įrenginys Xbox 360 konsolei pasirodymas, mes sakome, kad tai nesąmonė. Mes nepranešėme jokio panašaus pranešimo. Žaidimai yra tai, dėl ko žmonės perka žaidimų kompiuterius, taigi mes ir toliau sutelkiame visą savo dėmesį ties tuo, kad aprūpinti savo vartotojus didžiausiu žaidimų pasirinkimų bei naujausiais hitais.“

Taigi, Xbox 360 žaidimų kompiuterio turėtojai jau nebeturės galimybės žiūrėti naujų HD kokybės filmų, nes Microsoft antrą kartą nebenori iš savosios konsolės daryti hibrido. Galime paminėti tai, kad iš naujos kartos žaidimų kompiuterių naujus filmus galės atvaizduoti tik Playstation 3. Tik laikas parodys, ar vis dėl to Microsoft ryšis naujai Xbox 360 versijai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.