Microsoft: „Windows Vista ir toliau pardavinėjama gerai“

Nesvarbu, jums patinka Windows Vista, ar ne, nors daugelis žurnalų/portalų jį išrinko labiausiai nuvylusia naujove ar panašiai, Microsoft turi vieną atsakymą – pardavimai išsilaiko stabiliai geri. Kažin, ar programinės įrangos gaminimo gigantui svarbu, ką tauškia portalai bei žurnalai, svarbu vartotojai.

O, pasak pačių Microsoft, jų OS Windows Vista yra parduota jau virš 140 mln. kopijų. „Man patiko Vista nuo pat pradžių. Pardavimai geri, laikosi labai įspūdingas jų tempas.“, – sako Bilas Geitsas (Bill Gates).

Visgi, dažniausiai įsigyjami nauji kompiuteriai su jau integruota Windows Vista OS, kaip pastebėta, į senesnę geležį įdiegta operacinė sistema gali veikti nestabiliai, turėti problemų su tvarkyklėmis. Visai neseniai pasirodė ir pirmasis pataisymų paketas. Gali būti, kad dabar daugelis vartotojų kaip tik nepereis prie Windows Vista[/i, išėjo naujasis Windows XP pataisymų paketas „Service Pack 3”, bet jis mažai įtakos tai, kad žmonės pirkdami naują kompiuterį jau gauna [i]Vista OS, o senųjų savininkai apie ją net negalvoja, jie turi SP3, ar ne.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.