Microsoft naujus Zune pristatys šiais metais

Prieš kelis metus Microsoft išleistas grotuvas Zune, nepaisant skambių kompanijos šūkių, nesulaukė tokio pirkėjo dėmesio, kokio tikėjosi pardavėjai. Vis dėlto kompanija nepasiduoda ir ruošiasi kitam kovos raundui su amžinais ideologiniais priešais – kompanija Apple ir jų iPod produktu.

Zune gamyba bei rinkodara užsiimančio Microsoft padalinio direktorius Adamas Sonas (Adam Sohn) pranešė, kad nauja grotuvo versija bus pristatyta jau 2009-aisiais. Vadovas pripažino, kad Zune pardavimai nebuvo sėkmingi, tačiau kompanija dėl to dar intensyviau dirba prie naujo įrenginio.

Pasak Adamo Sono, naujasis grotuvas kardinaliai skirsis nuo senojo, tuo turėdamas sulaukti daugiau dėmesio. Be to, ateityje kompanija gali integruoti Zune į Xbox Live arba Media Center.

Taipogi gandų lygyje kalbama apie lietimui jautrų ekraną, daugybę nemokamos muzikos ir žaidimų, tačiau visa tai tiksliau paaiškėjęs tik artėjant grotuvo anonsui.

2 Komentarai

  1. Scriptor parašė:

    Mano nuomone neprilygs ipod touch.
    Siuo metu nieko nera panasaus rinkoje.

  2. inDex parašė:

    Nu Nu… Na nezinau man kazkaip visada atrodo jei zmogus nemato nieko kito tik iPod man jis kazkos siauru paziuru… O del produktu na gal atsimerkt laikas butu?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.