"Microsoft" pakeis subraižytus "Halo 3" diskus.

"Microsoft" paskelbė (kitaip sakant atsiliepė į skundus) kad pakeis subraižytus hito "Halo 3" diskus. Toks "brokas" pastebėtas tik "special – edition" pakuotėse. Prie dėžutės diską laikanti plastmasinė dalis buvo padaryta per maža ir todėl diskas " tabalai, tabalai" po visą dėklą, kas tikrai jam nebuvo į naudą.

Negana to kompanijai užėjo tikras gerumo priepuolis : kad jau pakeis "Halo 3" diskus nemokamai tai dar ir iki metų galo galės pakeisti kitų "Xbox 360" žaidimų diskus. Nuostabi naujiena ar ne? Deja, ne dykai – turėsite sumokėti 20 "baksų" už šią paslaugą. O štai ir sąrašas tų žaidimų:

* Halo 3 Limited Edition (nemokamai)

* Crackdown

* Fuzion Frenzy 2

* Gears Of War

* Halo 2

* Kameo: Elements of Power

* Ninety Nine Nights

* Perfect Dark Zero

* Project Gotham Racing 3

* Viva Pinata

* Xbox Live Arcade Unplugged Vol. 1

Būtų labai jau naudinga, ar ne? "Microsoft" ne tokia geraširdė kaip jums atrodo. Ji jums pakeis TIK diską, neduos nei dėklo nei "manual" knygelės. Negana to dar turėsite išstudijuoti ilgą reikalavimų sąrašą ir kažkokiu būdų (pats neįsivaizduoju kokiu) patikrinti ar diskas suraižytas 90 procentų, tik tuomet galite tikėtis pakeitimo. jei norite pasiskaityti "sutartį", galite tai padaryti atsisiųsdami ją pdf formatu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.