Microsoft pranešė apie nemokamus žaidimus naujoms X360 pakuotėms

Microsoft šiandien patvirtino gandus, kurie sklandė apie Xbox 360 žaidimų kompiuterio pakuotes. „Holiday“ Premium ir Elite pakuotės turės Forza Motorsport 2 ir Marvel Ultimate žaidimus ir jie bus nemokami.

Gandai pasklido po tai, kai informacija nutekėjo į Best Buy interneto parduotuvę. Parduotuvė per vėlai išėmė produktą iš savo kainyno ir, matyt, kad tai įvyko po to, kai buvo susisiekta su Microsoft.

Tiesa, žaidimas kartu su Xbox 360 nėra naujas dalykas. Kai vasarą šiek tiek krito Xbox 360 kainą, Circuit City už Atlanto nemokamai davė Table Tennis versija su Xbox 360 Premium pakuote.

Beje, atrodo, kad toks Microsoft žingsnis, įdėti du aukštos kokybės žaidimus į pakuotę, yra naujas. Ankščiau tai oficialiai nebuvo daroma, nebent mažmenininkų iniciatyva.

Atostogų sezonui Microsoft ruošiasi gerai ir naujiesiems Xbox 360 pirkėjams žada įteikti tikrai neprastą rinkinį. Be dviejų nemokamų žaidimų, Microsoft į Premium pakuotę įdėjo HDMI jungtį, ją turi ir Elite bei Halo 3 Special Edition žaidimų kompiuteriai.

Be viso to, Halo 3 Special pakuotė turi ir 65 manometrų Falcon procesorių, kuris išsprendžia bet kokias problemas dėl procesoriaus kaitimo, bei sumažina kitus kaštus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.