Microsoft pristatė Aero stiliaus klaviatūras

Microsoft išleido naują porą klaviatūrų ir pelę, kurie turėtų atspindėti vizualinius Windows Vista aspektus. Microsoft periferinių įrenginių padalinys sukūrė Wirelles Laser Dekstop 7000 ir Digital Media Keyboard 3000 yra pagaminti būtent Aero Glass sąsajai, kurią galime rasti pačios Microsoft operacinėje sistemoje Vista. Šie įrenginiai yra pagaminti taip, kad pagreitintų/palengvintų darbą Vista operacinėje sistemoje naudojat „karštuosius mygtukus“.

Naujoji 7000 turi „karštuosius mygtukus“ kurie gali būti susieti su jūsų parankinės žymomis Vista operacinėje sistemoje. Ergonomiška klaviatūra komplektuojama su Wirelles Laser Mouse 7000 pele, kuri turi mygtuką, įgalinantį paleisti Flip 3D funkciją.

Digital Media Keyboard 3000 taip pat turi daugelį daugialypės terpės mygtukų bei klavišą, kuris kaip ir 7000 komplekte esančioje pelėje, vienu paspaudimu gali įjungti Flip 3D funkciją.

Wireless Laser Desktop kainuos 130 JAV dolerius ir pasirodys balandį, tuo tarpu Digital Media Keyboard kainuos 30 JAV dolerių ir pasirodys birželį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.