Microsoft vadovas pasitrauks po dešimties metų

Esamas Microsoft vadovas Stevas Ballmeras (Steve Ballmer) į pensiją žadą išeiti po dešimties metų – tai yra apie 2017-2018 metus. Tai pranešė patys Microsoft.

Ir pats S. Ballmeras viename renginyje teigė, kad per ateinančius dešimt metų turėtų palikti Microsoft. Pagal jį, puiki priežastis kompanija bus palikti tada, kai jo jauniausias sūnus įstos į koledžą.

„Jau dabar Microsoft aš darbuojuosi 28 metus. Dabar galiu pasakyti, kad Microsoft paliksiu per artėjančius 9-10 metus. Tai atsitiks tada, kai mano paskutinis vaikas įstos į koledžą. Aš taip pat galiu pridurti, kad mums dabar ypač gerai. Artėjantis dešimtmetis turėtų atnešti daugiau naujovių ir inovacijų, nei praėjęs.“, – sako Stevas Ballmeras.

Tuo tarpu kompanijos įkūrėjas Billas Gatesas (Bill Gates) išsakė savo paskutinę kalbą šio mėnesio pradžioje. Joje buvo pranešta apie naujas bandomąsias IE 8 ir Silverlight versijas. B. Gatesas taip pat pareiškė, kad iš kompanijos pasitrauks liepą. Visgi, tikima, kad B. Gatesas visiškai nuo Microsoft neatsiribos ir dalį laiko skirs šios kompanijos reikalams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.