Microsoft žada nebeleisti naujų Windows 7 beta versijų

Internete pasklido gandai, kad Microsoft nežada išleidinėti naujų Windows 7 betą versijų, ir planuoja pereiti tiesiai prie Release Candidate. Jei tikėsime informacija, kuri buvo paskelbta Engineering Windows 7 blog tiklapyje, Microsoft nebenori leisti papildomų beta. Styvenas Sinofskis (Steven Sinofsky) teigė, kad sekantis žingsnis Windows 7 kūrime – RC versija. Žinoma, jis neatskleidė jokios tikslios išleidimo datos, ar būsimų pasikeitimų.

Šiuo metu Microsoft vis dar dirba prie Windows 7, kad būtų pagerinta operacinės sistemos kokybė ir greitis, ir būtų galima kuo greičiau pereiti prie RC versijos, nes RC yra paskutinis žingsnis link normalios versijos. Jei viskas pavyks, kaip planuojama, jau iki šių metų švenčių sezono pradžios Windows 7 pasieks parduotuvių lentynas.

12 Komentarai

  1. Miozeriux parašė:

    Na ir gerai, kam tu BETA daug, mano manymu 🙂 Pats asmeniškai pilnos vistiek lauksiu 😉

  2. Dzimbo parašė:

    Gera beta tik su draivais problemos. Ne visi vištiniai lenda

  3. pushaz parašė:

    Bet ar turi lysti visi vistiniai,jei tai ne vista?Tuo labiau beta..Man buvo bedos tik su Creative garsu,daugiau viskas daugmaz ok veike
    Siaip nekantrauju susinstalint pilna Win7 ir paziuret ko vertas galutinis produktas

  4. UnPunchED parašė:

    Na, pagal MS, kažkur skaičiau, turi veikti visas hardas kaip ir su Vista. Deja, man problemos su garsu ir XP draivais, nors Vista susitvarkė. Veikia ir Win7, tik po restarto gaunu BSOD, tad prieš restartą turiu ištrinti garsą 🙂
    Pushaz, kažkaip vadinti ją kitkuo nei pagerinta Vista nekyla noras, mat vizualiai ir visu valdymu — 90% Vistos.. 😕

  5. hd797pg2810s parašė:

    Ir vėl karas Vista vs W7. Naudoju tiek Vista tiek W7, viskas puikiai veikia su abiem sistemom (tik W7 x64 kai kas neveikia, nors tvarkykles sudiegia pilnai, konkrečiai DVB-T AverTV Hybrid(A16D)). Dar nepasitaikė BSOD ant abiejų OS (notebook) ant stacionaraus, tik dėl \"geležies\" buvo keletas, išsprendus problemas su \"geležimi\" jokių BSOD nėra.

  6. prezas parašė:

    su driveriais problemu nera, nes tinko visi vista64. tik kyla problemu del programu su suderinamumo, excelis labai jau daznai luzta…

  7. Spygliuotas parašė:

    Visą laiką buvau už xp (32 bit). vista neįtiko dėl savo flegmiškumo, lyginant su xp bei dėl neveikiančių kai kurių programų. Dabar dirbu su W7 64 bit. prisipažinsiu, likau nustebęs tokio spartos šuolio, lyginint su vista. jis daugiau nei AKIVAIZDUS. O pasakyti kuri greitesnė xp ar W7 šiuo metu negaliu. Galiu tik tiek pasakyti, kad W7 64 bit. yra tikrai geresnė už xp 64 bit. bent jau man. nors su xp 32 bitų problemų kokių tai ir nelabai turiu, bet su 64 bitų versija jų buvo daug. nuolatiniai „blue screen“, dorai neveikiantis avermedia tv tiuneris (buvo neįmanoma žiūrėti), pykosi kitos programos, tokios kaip p2p, antivirusas, filmų peržiūros programa ir pan. neduok dieve jos veiks vienu metu. tai xp 64bit. versiją teko šalint gan greit. nebuvo tiek kantrybės cackintis.
    aišku, kol kas su w7 yra bėda dėl derintuvės (driver\’ių). kol kas nesueina intel\’io chipset\’o derintuvė (netinkama os neva), ir buvo bėdos su su ZTE 3G usb modemu. BET… pakako nueiti į win update… ir ten susirado ir persisiuntė tai ko reikia, naujesnius įvairius driver\’ius, bei parsisiuntė kokį tai priedą ir susitvarkė ZTE 3G modemo įdiegimas…kol kas, visa mano turima techninė įranga veikia, priekaištų kol kas nėra :). Pagaliau atsirado ir IE8 64 bit. versija. Bet yra tuo pačiu metu ir IE8 32 bit. versija. gal dėl to, kad 64 bit. versijai kol kas nėra flash\’o išleisto. kas juos žino.
    kol kas visų savo turimų programų nebandžiau dar, bet galiu pasakyti, kad yra bėdos su skype 3.8v. kas mane labai nuliūdino, nes 4 versijos skype naudoti nelabai noriu (nepatinka).
    kol kas tokie pirminiai įspūdžiai. Aišku, visi tie cackiai mackiai nereikalingi efektai išjungti, tik paliktas W7 stilius ir viskas.
    p.s.
    tik norėčiau paklausti, kur galima W7 išjungti hibernate, ir ištrinti „hiberfil\’ą“?

  8. hd797pg2810s parašė:

    Spygliuotas, šito nebandei?
    1. Click Start, and then type cmd in the Start Search box.
    2. In the search results list, right-click Command Prompt or Cmd, and then click Run as Administrator on the pop up contextual menu.
    3. If you are prompted by User Account Control for permission, click Continue.
    4. At the command prompt, type the following command, and then press ENTER:
    powercfg.exe -h off
    5. Type exit, and then press ENTER.

    P.S. bandžiau tiek įjungia tiek išjungia.

  9. Spygliuotas parašė:

    hd797pg2810s, dėkui labai 🙂

  10. pushaz parašė:

    UnPunched – ar gi sakiau,kad W7 yra kazkas kita?As ir sakau,kad W7 yra pagerinta vista,kitaip but ir negali.O kad tai pagerinta vista nera taip blogai,jei viskas veiks normaliai po normalaus releaso

  11. UnPunchED parašė:

    Pushaz, tuomet kažkaip kitaip supratau tavo žodžius sorry 🙂

    \"buvo bėdos su su ZTE 3G usb modemu. BET… \"
    Spygliuotas, gal naudoji Connect\’ą? Jei taip, tai pavyko sutvarkyti greitai — Device Manager\’y update drivers ir sukišau Vist\’inius — veikia puikiausiai. O update\’as, deja, neveikė, nes pats netas per Connect\’ą 🙂

  12. pushaz parašė:

    UnPunched – no problem 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.