Motorola pristato Zine ZN5 telefoną

Motorla šiandien oficialiai anonsavo savo naująjį, ilgai aptarinėtą, pirmąjį Zine serijos atstovą. Telefonas kaip visad išsiskirs subtiliais Motorola dizaino sprendimais (kurie ne visiems yra vienodai priimtini), bus sukurtas bendradarbiaujant su žinoma fototechnikos gamintoja, bendrove Kodak ir galiausiai turės ZN5 prierašą.

Mobiliųjų telefonų gamintojai vis dažniau bendradarbiauja su kitomis, dažniausiai itin gerai žinomomis kompanijomis neturinčiomis nieko bendro su mobiliosiomis technologijomis. Taip daroma, anot pačių gamintojų, siekiant pritaikyti pastarųjų kompanijų patirtį savo gaminiuose. Dažniausiai tai tebūna oficialiais žodžiais „užglaistyta“ rinkodaros specialistų gudrybė, siekiant pritraukti kuo daugiau pirkėjų. Atrodo naujoji mada neaplenkė ir ne pačius geriausius laikus išgyvenančios Motorola kompanijos. Naujajame Zine ZN5 telefone rasime 5 megapikselių fotokamerą su autofokusavimo galimybe, visaverte Xenon blykste ir galiausiai keliais Kodak vyrukų „prisilietimais“ programinėje įrangoje. Ką tik padarytas fotografijas be didesnio vargo mes galėsime įkelti į oficialų Kodak Gallery nuotraukų talpinimo tinklapį, o pasinaudojant ShoZu programa ir į bet kurį socialinio tinklo portalą (galite būti ramūs – one.lt tikriausiai nepalaikomas).

Įrenginys turės IEEE 802.11 b/g bevielio internetinio ryšio imtuvą (WiFi), Bluetooth 2.0 modulį, visavertę HTML/xHTML interneto naršyklę bei microSD kortelių lizdą, kurio pagalba aparato atmintį praplėsti galėsime iki 4 GB.

Šiuo modeliu, kaip jau minėjau ankščiau, Motorola pradeda naujos, Zine, šeimos įrenginių kūrimą. Internete jau kurį laiką sklando neoficiali informacija, kad pastaroji gaminių linija turėtų suktis tarp vidutinės ir aukštos klasės produktų segmento. Sekantis serijos atstovas, nepatvirtintais duomenimis, turėtų būti itin novatoriškas įrenginys – 8 megapikselių fotokamera su visaverčiu optiniu didinimu, lietimui jautrus ekranas bei galybė kitų šaunių funkcijų. Telieka laukti, o mums pasižadėti pranešti visas naujienas.

Zine ZN5 debiutuoti pirmiausia turėtų Kinijos rinkoje – čia telefonas parduotuvių lentynose pasirodys jau liepos mėnesį. Kitose pasaulio regionuose mobilusis pasirodys iki šių metų galo. Tiksli būsima produkto kaina nėra žinoma.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.