Nauja lošimo iš pinigų rūšis

Straipsnio pavadinimas, manau, suintrigavo, taigi, kokia gi ta nauja lošimo iš pinigų rūšis? Tuoj atsakysiu, bet prieš tai prasitarsiu, kad kalba eina apie žaidimus mobiliaisiais telefonais. Šiais laikais geimingas su „mobilke“ labai išpopuliarėjo/ištobulėjo, tad nenuostabu, kad šiai laiko praleidimo rūšiai skiriama ne mažai dėmesio.

Kokia gi ta nauja lošimo rūšis? Principas toks: sumokate tam tikrą pinigų sumą (kitaip tariant, pastatote) ir žaidžiate…žaidžiate platformerį pavadinimu „Jumping Jack Cash“. Šį žaidimą sugalvojo kompanija pavadinimu „Probability“.

Žaidimas, kaip žadama, nebus „aklas“ plaformeris, viskas remsis sugebėjimais jį žaisti, ir norint jį pilnai įvaldyti prireiks daug laiko. Žaisdami mes šokinėsime tarp namų stogų ir rinksime, jau įprastomis tapusias monetas. Prieš pradėdami šią „beprotybę“ galėsime pasirinkti sunkumą- namų aukštį. Kuo didesnis sunkumas, tau daugiau pinigų galėsime išlošt- logiška. Taip pat logiška tai, kad bandyti tuos pinigus išlošt galės tik asmenys turintys 18 metų ar daugiau.

Na žiūrėsime, kaip šiai, pilnai entuziazmo, kompanijai pavyks įgyventinti tokias užmačias. Išleidimo data neskelbiama, bet manoma, kad žaidimas pasirodys apie kalėdas. Turbūt todėl, kad visus gautus pinigus (ar dovanas) jau iš karto po kalėdų galėtume pralošti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.