Naujas Folding@Home klientas ATI vaizdo plokštėms

Projekto Folding@Home dalyviai bei ATI Radeon HD2000 ir HD3000 serijų vaizdo plokščių savininkai jau gali išmėginti savo vaizdo plokščių pajėgumą lankstant baltymus. Pasirodė nauja Folding@Home GPU2 kliento beta versija skirta Windows XP/Vista operacinėms sistemoms.

Naujos Folding@Home kliento versijos, pritaikytos vaizdo plokštėms, nebuvo išleista jau kurį laiką, tačiau nuo ketvirtadienio visiems prieinama tapo GPU2 kliento versija. Kaip rašoma profesoriaus Vidžėjaus Pandė (Vijay Pande) tinklaraštyje, dar prieš tai buvo vykdomas uždaras "Alpha" bei "Beta" kliento versijų testavimas. Be HD2000 ir HD3000 vaizdo plokščių šis klientas taip veikia ir su integruotu AMD 780G lustų rinkinio grafikos posistemiu.

Kaip parodė GPU1 kliento rezultatai, vaizdo procesoriai Folding@Home projekte yra kur kas pranašesni už centrinius procesorius, todėl dalyvaujantys šiame projekte ir geriausių rezultatų siekiantys ATI plokščių savininkai turėtų rinktis būtent GPU klientą. Naująją beta versiją galima parsisiųsti iš čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.