Naujas Noctua aušintuvų tvirtinimo mechanizmas

Aušintuvų gamintoja Noctua jau ruošiasi naujų Intel Nehalem architektūros procesorių pasirodymui. Austrijos gamintojas pristatė aušintuvų tvirtinimo mechanizmą naujiems LGA1366 lizdo procesoriams.

SecuFirm2™ pavadintas tvirtinimo mechanizmas, anot gamintojo, turėtų supaprastinti aušintuvų montavimą bei užtikrinti ypatingai stabilų fiksavimą. Pagrindinės plokštės galinėje pusėje montuojama tvirtinamoji plokštelė jau turi varžtus, todėl atskirai jais rūpintis nereikės. Uždėjus šią plokštelę belieka uždėti aušintuvą laikančius rėmelius ir pritvirtinti juos keturiomis veržlėmis. Tuomet lieka pritvirtinti tik patį aušintuvą.

SecuFirm2™ suderinamas su visais Noctua aušintuvais, pagamintais ne anksčiau kaip 2005 metais. Pirmas aušintuvas, kuris bus pardavinėjamas būtent su šiuo mechanizmu, bus anksčiau minėtas Sandwitch, pasirodysiantis paskutiniame šių metų ketvirtyje.

Nežinia su kokiu ventiliatorium bus pardavinėjamas Sandwith, tačiau tai gali būti NF-S12B, kuris taip pat pasirodys tuo pačiu metu, kaip ir pats Sandwith. NF-S12B kainuoti turėtų 19,90 eurų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.