Naujas, tikras Skype telefonas – 3 Skypephone

Estijos kompanija "Skype" pristatė savo naująjį gaminį, kurį kūrė kartu su ryšio operatoriumi kukliu pavadinimu "3", bei telekomunikacijų bendrove "Qualcomm". Tai telefonas, kuris kaip ir visi mobilieji turi, skambinimo bei SMS žinučių rašymo funkcijas, tačiau išskirtinis tuo, kad juo galima skambinti, "Skype" vartotojams arba rašyti jiems žinutes.

Telefone spustelėjus „Skype“ mygtuką paslauga iškart aktyvuosis ir bus galima susiekti su "Skype" vartotojais. Beje, nėra stebėtina ir tai, kad tokie skambučiai bus galimi tik "3" operatoriaus tinkle ir be viso ko jie bus nemokami, tačiau su tam tikromis, papildomomis sąlygomis.

Telefonas pagamintas pagal "Qualcomm" sukurtą platformą "BREW", kuri leidžia įprastas telefono funkcijas susieti su pkalbių programos "Skype" ypatumais. Kitos mobiliojo telefono funkcijo gana eilinės šiuems laikams – 2 megapikselių foro kamera su filmavimo galimybe, 3G ryšys, MP3 grotuvas ir kitos funkcijos.

Didžiojoje Britanijoje šis telefonas turėtų pasirodyti lapkritį, o kainuoti apie 300 litų. Pasirašius sutartų su ryšio kompanija „3“ arba kas mėnesį papildant išankstinio mokėjimo planą "PAYG 3" bus galima iš telefono nemokamai skambinti savo draugams, kurie tuo metu bus prisijungę prie "Skype" per savo kompiuterį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.