Naujasis Everex CloudBook Max – su VIA C7

Tik pastaraisiais mėnesiais Intel ėmė rimtai galvoti apie itin nedidelių nešiojamųjų įrenginių rinką, su savo Atom, o konkurentė VIA čia dirba jau labai seniai. Pastarosios kompanijos naujausiasis procesorius Isaiah dar pastarosiomis savaitėmis iškeliavo pas partnerius galutiniam testavimui, todėl rinkoje jį turėtumėme pamatyti netrukus. Bendradarbiaujant VIA ir Everex buvo sukurtas, o dabar jau ir pristatytas, naujasis CloudBook Max.

Dailus ir stilingas 8,9 colio UMPC turi integruotą vieno lusto WiMAX sprendimą, kuris gali būti naudojamas ir su itin greitu XOHM bei įprastais 802.11b/g bevieliais tinklais. CloudBook Max širdelė bus VIA C7-M ULV 3.5W 1,6 GHz taktiniu dažniu dirbantis procesorius. Jam į pagalbą ateina neseniai pristatytas VIA VX800 IGP lustų rinkinys, kurio apdorotas vaizdas pateks į 8,9 colio ekraną su

1024×600 raiška. Taip pat galėsime naudotis ir Bluetooth, internetine vaizdo kamera ir integruotu GPS imtuvu.

Everex teigia, kad baterija veiks iki keturių valandų, bus montuojama 2GB DDR2 operatyviosios atminties bei, greičiausiai, 4200 aps./min 80GB kietasis diskas, TV išvestis. Plotis, ilgis ir storis atitinkamai sieks 240, 175 ir 27 mm, o svoris mažiau nei 1kg. Tikimasi šį įrenginį išvysti jau kitoje metų pusėje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.