Naujasis Z serijos narys iš Sony Ericsson

Sony Ericsson neseniai anonsavo apie artimiausiu metu rinką pasiekti turėsiantį mobilųjį telefoną – Z780. Naujiena, kaip ir visi kiti Z serijos produktai, bus sulenkiamo tipo ir pasižymės gana paprastu, tačiau kartu ir subtiliu baltos spalvinės gamos dizainu.

Kitaip negu pirmtakas Z770, 780-asis modelis palaikys trijų dažnių (850/1900/2100 MHz) HSDPA duomenų perdavimo technologiją, bei gebės veikti keturių dažnių GSM tinkluose. Tuo tarpu internetą naršysime pasinaudodami GPRS bei EDGE. Telefono išmatavimai siekia 95,0 x 48,0 x 17,0 mm, o sveria šis daikčiukas 96 gramus.

Telefonas nebus orientuotas į žemutinės klasės rinkos segmentą tad pasižymės gana „spalvinga“ funkcijų ir galimybių pasiūla. Dviejų megapikselių fotokamera su filmavimo galimybe, VGA raiškos kamera telefono priekyje vaizdo pokalbiams, FM radijo bangų imtuvas, Bluetooth 2.0 (su AD2P) palaikymas, Memory Stick Micro (M2) atminties kortelių lizdas, galiausiai integruotas GPS navigacinės sistemos imtuvas su Google Maps programine įranga – viskas ko reikia aktyviam, tačiau ne didžiausiu reiklumu pasižyminčiam vartotojui. Kaip teigia patys Sony Ericsson, būtent tokiems pirkėjams šis telefonas ir yra skirtas.

Tikslios pasirodymo rinkoje datos ir būsimos kainos detalių gamintojas neatskleidė, tačiau manoma, kad tai įvyks trečiojo pavasario mėnesio pradžioje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.