Naujiena iš Samsung – U900 FlipShot

Vakar telekomunikacijų ir mobiliojo ryšio tiekimo bendrovė „Verizon Wireless“ Šiaurės Amerikos rinkai anonsavo ir prekiauti pradėjo naujaisiais telefonais iš „Samsung“. Tai „FlipShot“ mobilieji, formaliai žinomi „SCH-U900“ vardu.

Telefonas antrąjį „FlipShot“ vardą gavo dėl savo 360 laipsnių kampu sukiojamo, atlenkiamo ekrano. Pastarasis yra TFT tipo su QVGA – 240×320 pikselių raiška ir geba atvaizduoti iki 256 tūkstančių spalvų. Antrinis ekranas, matomas užlenkus telefoną, bus CSTN tipo ir palaikys 65 tūkstančius spalvų. Kadangi telefonas kol kas bus prieinamas tik JAV gyventojams, įrenginys gebės dirbti tik CDMA tinkle, 800/1900 MHz dažnio diapazonuose, tačiau greitu metu pasirodysianti Europinė versija gebės „tvarkytis“ ir GSM tinkluose.

Įrenginys turi 3.0 megapikselių fotokamerą su automatinio fokusavimo ir filmavimo galimybėmis, Bluetooth 2.0 (su A2DP), TV-out išvestį, 3.5 milimetrų garso ausinių išvestį. Be pertraukos kalbėti su šiuo aparatu galėsime iki 4 valandų na, o budėjimo režime jis ištvers daugiau kaip dvi savaites. Įrenginio išmatavimai siekia 96 mm x 46 mm x 19 mm, svoris – 110g.


Sukiojamas telefono ekranas turėtų suteikti papildomo patogumo „kepant“ nuotraukas bei filmuojant

Kaip jau minėjau ankščiau mobilusis kol kas prieinamas tik Šiaurės Amerikos rinkoje ir ten jis kainuoja 200 JAV dolerių kartu su „Wireless Verizon“ 2 metų sutartimi. Galimos dvi spalvų variacijos – juoda ir raudona.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.