Naujiena iš Sennheiser – dviejų mikrofonų Bluetooth ausinė

Vokiečių kompanija, besispecializuojanti aukštos kokybės ausinių, mikrofonų, telefonijos priedų ir aviacijoje naudojamos garso bei balso perdavimo įrangos kūrime, bendrovė Sennheiser, prieš kelias dienas į rinką išleido naująjį savo produktą. Tai belaidė laisvų rankų sistemos ausinė VMX 100.

Naujoji ausinė inovatyvi tuo, kad savyje talpina net du aukštos kokybės mikrofonus, kurie padeda ne tik priimti balsą, bet ir analizuoja bei panaikina nereikalingus pašalinius aplinkos garsus, taip pagerindami bendrą priimamo garso kokybę.

Nors Sennheiser VMX 100 bevielė ausinė ir nepasižymi unikaliausiu dizainu, lyginant su kitais tokio tipo produktais rinkoje, tačiau šis įrenginys pasižymi ypatingai mažu svoriu – tik 15 gramų. Ausinė yra atspari smūgiams, ypatingai lanksti ir gali būti laisvai dėvima tiek ant vienos, tiek ant kitos ausies. Įrenginys turi ypatingai mažo dydžio ličio-jonų bateriją, kuri pilnai įkrauta „atlaikys“ 5 valandas nuolatinio pokalbio.

VMX 100 yra prieinamas dviejose variantuose. Standart Edition mums siūlo titaniškos spalvos ausinę, USB bei tipinį elektros lizdu besinaudojantį įkroviklį. Pridėjus papildomą dokumentaciją bei dar kelis smulkius niekučius mes turime pilną komplektaciją už kurią savo pinigines paploninti turėsime 130-čia JAV dolerių. The Black Business Travel versijoje ausinė bus nudažyta solidžiai juoda spalva taip pat priedo gausime stilingą įrenginio nešiojimui skirtą dėžutę bei automobilinį įkroviklį. Už visa tai sumokėsime 160 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.