Naujienos iš Arctic Cooling

CES parodoje savo kampelį turi ir aušinimo sprendimų gamintoja Arctic Cooling. Čia ji pristatė kelis naujus savo gaminius.

Pirmoji naujiena yra atnaujintas Accelero Xtreme aušintuvas vaizdo plokštėms, suderinamas su Geforce 8800 ir Radeon 3800 vaizdo plokščių serijomis. Nors vaizdo plokštė su šiuo aušintuvu užims net tris pagrindinės plokštės išplėtimo lizdus, tačiau trys aušintuvai net ir didžiausiomis veikimo apsukomis skleidžia nedaug triukšmo. Šis modelis buvo Arctic Cooling planuose praeitais metais, tačiau kompanija iki dabar jo taip ir neišleido į prekybą.

Freezer aušintuvų serija taip pat turėtų sulaukti pagausėjimo. Freezer Extreme pakeis dabartinius Freezer 64 Pro ir 7 Pro aušintuvus. Naujasis aušintuvas sveria sąlyginai nedaug – 650 gramų, tačiau dėl patobulinto dizaino aušina geriau už savo pirmtakus. Aušintuvas turi 120 mm skersmens ventiliatorių, pritvirtiną guminėmis įvorėmis. Dėl to sumažinamas aušintuvo veikimo garsas bei vibracija.

Pristatytas ir vienas maitinimo blokas Fusion 550RF. Tai 550 vatų 80+ efektyvumo įvertinimą turintis gaminys. Čia kompanija ir vėl siekė tylaus veikimo bei perkėlė aušintuvą iš bloko galo į priekį. Jis, žinoma, pritaikytas ir naujam kompanijos korpusui Silentium T Eco 80 (kaina apie 130 eurų).

Daugiau nuotraukų rasite čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.