Naujos Nvidia vaizdo plokštės liepos mėnesį?

Expreview šaltinių teigimu, naujos architektūros GT200 grafikos procesorius ir vaizdo plokštės su juo pasirodys šios vasaros pradžioje. Plokštės su juo turėtų priklausyti Geforce 9900 serijai.

Kaip jau galima suprasti iš pavadinimo, 9900GX2 turės du GT200 procesorius, o 9900GTX – vieną. Jų pasirodymas numatomas liepos mėnesį. Žinoma, ši informacija nėra oficialiai patvirtinta.

Įdomu tai, jog prieš pora savaičių buvo pasirodžiusios naujienos, kad Nvidia antrojo ketvirčio pabaigai – trečiojo pradžiai ruošia atnaujinti G92 procesorių ir gaminti jį pagal 55 nm technologinį procesą. Jei tiek viena, tiek kita informacija yra tiksli, pažvelgus į naujųjų plokščių pavadinimus (sunku praleisti progą pristatyti naują plokščių kartą) kyla klausimas, ar GT200 nebus tas atnaujintas G92, bei kokius pakeitimus jis tokiu atveju turėtų?

Visgi VR-Zone turi kiek kitokios informacijos. Jų teigimu trečiame ketvirtyje bus pristatytos Geforce 9800GT ir 9900GTX, turinčios tik po vieną GT200 grafinį procesorių, naudojantį daug energijos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.