Nešiojamasis su Blu-ray už 879 dolerius – Inspiron 1525

HD formatų karas jau pasibaigė, todėl vartotojams dabar svarbiausia sulaukti pastebimai atpigusių įrenginių palaikančių Blu-Ray standartą. Šį kartą tai viena didžiausių nešiojamųjų kompiuterių gamintoja Dell, pristatanti Inspiron 1525 modelį su Blu-Ray formatą palaikančiu optiniu įrenginiu. Tačiau svarbiausia ne pats nešiojamojo kompiuterio pasirodymas, o jo kaina, kuri siekia mažiau nei 1000 JAV dolerių.

Inspiron 1525 yra 15,4 colių plataus formato ekraną turintis modelis, galintis rodyti 720p vaizdo rinkmenas ir prijungti kitą monitorių ar televizorių naudojant HDMI išvestį. Šiame nešiojamajame kompiuteryje naudojamas plonas Blu-ray optinis įrenginys gali skaityti ir įrašinėti CD bei DVD.

Dell čia naudoja Broadcom Media PC technologiją, kuri leidžia integruotai grafikos plokštei apdoroti Blu-ray vaizdo failus. Visos kitos specifikacijos analogiškos įprastiems 1525 modeliams. Jau pardavinėjamas Šiaurės Amerikoje ir Europoje, Inspiron 1525 yra trijų skirtingų, saulės šviesos geltonos (Sunshine Yellow), vidurnakčio mėlynos (Midnight Blue) ir rubino raudonos(Ruby Red), spalvų. Pirkėjai mokės 879 JAV dolerių ir galės rinktis iš Chill, Blossom ir Commotion dizainų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.