Nokia N95 – pakeitė spalvą ir atpigo

Prieš savaitę vykusioje CES parodoje, mobiliųjų telefonų gamintoja Nokia Šiaurės Amerikos rinkai ne tik anonsavo 8 GB N95 telefono versiją, bet ir pristatė naują, įprastinio N95 mobiliojo variaciją. . Pastarasis gaminys pakeitė savo spalvą ir tapo net 100 dolerių pigesnis nei įprastinis variantas.

Atrodo Šiaurės Amerikos žemyno gyventojai gali džiaugtis labiausiai – jiems CES paroda pateikė daugiausiai gerų žinių – tiek paslaugų, tiek naujų produktų pristatymų, kurie orientuoti būtent šiai rinkai čia tikrai netrūko. Vienas iš tokių produktų yra Nokia kompanijos telefonas N95, kuris šiame regione bus netik parduodamas 100 dolerių pigiau nei kitose rinkose, bet ir „pasidabins“ raudonos spalvos kevalu. Priklausomai nuo vartotojų poreikių, Nokia siūlys ir įprastinės spalvos modelį, kuris taip pat kainuos 600 JAV dolerių.

Kaip žinia Nokia N95 – tai daugiafunkcinis daugialypės terpės įrenginys, bent jau taip jį apibūdina patys gamintojai. Aparatas turi 2.6“ colių, 16 milijonų spalvų TFT tipo, QVGA raiškos ekraną, integruotus stereo garsiakalbius, 5 megapikselių fotokamerą su autofukusu ir filmavimo galimybe. Telefonas turi integruotą GPS imtuvą, palaiko GPRS, EDGE, WiFi (802.11b/g), 3G HSDPA, UMTS technologijas, bei Bluetooth 2.0 (su A2DP).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.