Nokia parodė būsimą iPhone konkurentą – Tube

Kaip pranešė naujienų portalas InfoWorld, Nokia forumo viceprezidentas Tomas Liberto (Tom Libretto) atskleidė, jog kompanija ruošia naujo tipo mobilųjį telefoną. Įrenginys išsiskirs savo subtiliais dizaino sprendimais bei sulaužys visas Nokia puoselėtas produktų apipavidalinimo idėjas ir bus orientuotas tiesioginiai konkurencijai su Apple iPhone mobiliuoju.

Tube kodinį pavadinimą turintis įrenginys formaliai dar nebuvo pristatytas, tačiau jo nuotrauka buvo parodyta pirmadienį vykusiame Evans Data Developer Relations Conference renginyje Kalifornijos valstijoje., JAV. Kompanijos atstovai griežtai atsisakė komentuoti telefono pasirodymo datą ir atskleisti specifikacijas, tačiau manoma, kad tai turėtų būti pirmasis S60 klasės sumanusis telefonas, turintis lietimui jautrų ekraną kaip vienintelę valdymo priemonę.

Vakar internete pasipylė galimų nuotraukų lavina bei daugybė mažiau ar daugiau pagrįstų kalbų apie Nokia Tube. Štai tinklapis Symbian-Freak.com paskelbė galimas aparato nuotraukas, kurios neva buvo užfiksuotos minėtosios konferencijos Kalifornijoje metu. Pateikiame vieną iš jų:

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.