Nvidia prieš Intel

Tarp Intel ir Nvidia jau kurį laiką tvyro šiokia tokia įtampa. Atrodo, kad laikui bėgant situacija ne tik nesitaiso, bet ir dar labiau aštrėja.

Kaip skelbia Dailytech, Nvidia vadovas Dženas Gsun Huangas (Jen-Hsun Huang) kompanijos susirinkime atvirai kritikavo integruotus Intel grafikos sprendimus. "Tai pokštas",- taip apie GMA 3100 posistemį atsiliepė Jen-Hsun Huang. Jis taip pat paminėjo, kad net jei Intel iki 2010 metų sugebės padidinti savo integruotų sprendimų spartą dešimt kartų, to vis tiek nepakaks pralenkti Nvidia gaminių.

TGDaily teigimu, Dženas atvirai abejojo ir Larrabee (ją Nvidia vadovas pavadino "Laughbee"), o konkrečiau tuo, kad Intel sugebės pateikti gerai veikiančias tvarkykles šiam gaminiui.

Taip pat pasirodė ir pora Nvidia skaidrių. Pirmojoje demonstruojama, jog grafikos plokštės keitimas įtakoja spartos prieaugį iki 27 kartų daugiau nei procesoriaus. Kitoje skaidrėje sulyginamos Geforce 9800GTX ir Core 2 Quad kai kurios specifikacijos, įtakojančios fizikinius skaičiavimus. Galime prisiminti, jog kiek anksčiau buvo pasirodžiusios kitos Nvidia skaidrės, kuriose vaizdo plokštės atnaujinimas vaizduojamas kaip kur kas vertingesnis atnaujinimas už procesorių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.