OCZ pristato atsparias aplinkai ir našias atmintines

„OCZ Technology“, vienas didžiausių atminties produktų gamintojų, pristatė naujos ATV serijos „flash“ atminties įrenginius, kurie ištveria itin didelius išorinius poveikius, tokiu būdu apsaugodami itin svarbius duomenis esančius „USB rakte“. Aplodismentų taip pat sulaukia ir OCZ Rally serija, kuri atkeliauja su plieniniu dėklu.

“OCZ ATV“ serija yra sukurta saugoti svarbius duomenis ekstremaliomis sąlygomis, tarp kurių netgi apsauga nuo stiprių smūgių ir vandens. Mes ne tik pagalvojome apie duomenų saugumą, bet ir tai, ką turi daryti visos naujos technologijos – suteikti didžiausią įmanomą našumą duomenų perdavime,” tvirtino Jacky Huang, „OCZ Technology Group” produktų vadybos viceprezidentas.

„OCZ ATV“ USB atmintinės apsaugai naudojama geriausios kokybės guma, o pati kompanija prižada pirkėjams, kad šie jos kūriniai išliks 100% sausi, net laikant juos vandenyje. Vienas pagrindinių „OCZ ATV“ konkurentų yra „Corsair Memory“ sukurtas „Voyager“ „raktas“, kurį parduotuvėse galima rasti jau keletą metų.

Šioje „OCZ ATV“ serijoje mes rasime 2GB, 4GB ir 8GB talpos atmintines. Visi jie gali skaityti duomenis iki 30MB/s greičiu ir įrašinėti 14MB/s greičiu. Taip pat įmanoma ir Turbo versija, turinti 4GB talpą, kuri suteikia dar didesnį našumą – 35MB/s ir 30MB/s skaitymo/įrašinėjimo greitį atitinkamai.

Deja, kaina kol kas nėra žinoma, bet šiek tiek didesnių nei įprastai už atmintinę mokamų pinigų neturėtų būti gaila, nes be viso saugumo ir našumo, jie yra tikrai stilingi :).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.