Oregon Scientific pristato laikrodžius aktyviems žmonėms

Įvairius aksesuarus kurianti kompanija Oregon Scientific pristatė seriją rankinių laikrodžių, skirtų žmonėms, mėgstantiems aktyvų poilsį. Modeliai skiriasi savo išvaizda ir savybėmis, tačiau visuose laikrodžiuose yra kalendorius, žadintuvas, laikmatis. Visi laikrodžiai yra atsparūs vandeniui iki 30 m gylio (išskyrus RA126 ir RS109, pastarųjų limitas siekia 50 m).

RA121, RA122 ir RA129 modeliai galės pasigirti OLED ekranu ir stilinga sportine išvaizda. Pagrindinė RA121 laikrodžio savybė ta, jog jame galima rasti keletos artimiausių dienų orų prognozę, kurią rodys besikeičiančios piktogramos. RA122 „apdovanotas“ kompasu, kuris padės susigaudyti nepažįstamoje vietovėje ir nustatyti tolesnę kelionės kryptį. O kalnų turizmo mylėtojams puikiai tiks RA129 modelis su įtaisytų altimetru.

RA126 ir RS109 laikrodžius galima laikyti tikromis nešiojamomis meteorologijos stotimis. RA126 be įtaisyto kompaso taip pat galės matuoti aplinkos temperatūrą. O RS109 modelis turės barometrą, altimetrą, termometrą, orų prognozę ir net pulsometrą, padėsiantį greitai sužinoti savo širdies aktyvumą.


RA121


RA122


RA129


RA126


RS109

5 Komentarai

  1. marazinas parašė:

    Man tik įdomu iš kur jis tuos orus prognozuoja? Na, nebent tik pagal slėgį…
    O šiaip, tas termometras irgi abejotino tikslumo, ypač žiemą, kai laikrodis po rūbais ir gauna pakankamai šilumos nuo kūno. Na, čia tik mano sapaliojimai 🙂

  2. Anonimas parašė:

    O jau kokie baisūs…

  3. Creative64x2 parašė:

    Kaži ar čia stilinga sportinė išvaizda… nebent kokiem dešimtmečiams.
    Dizaino subtilybių galėtų semtis iš CASIO. Bei mano plastmasinis CASIO iki 100m gylį atlaiko, nors tą vargu ar panaudosiu, bet juk smagu žinot, kad nuskendęs jis jausis saugiai 🙂
    Dizainai nekokie, bet funkcijų tai kupini, tačiau trūksta garso matuoklio jiems. O ir kaina neaiški

  4. nanoWorld parašė:

    Nu Casio G-Shock serija irgi nelabai \"vyriška\", daugiau \"geek\’iška\" 🙂

  5. Anonimas parašė:

    Nežinau..man laikrodis skirtas ne nardyt ar kažką tokio daryt. Jei sportuoju ar maudausi – nesunku nusimti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.