Palit išleido GeForce 8500GT su 1GB darbinės atminties

Manau ne vienas esate girdėjęs apie profesionalams kuriamas „Radeon“ ir „GeForce“ vaizdo plokštes, kuriose yra nuo 1GB iki 2GB darbinės atminties, nes darbuotojai dirba aukštose rezoliucijose. „Palit“ pasirodo išleido į rinką tokią vaizdo plokštę ir paprastiems pirkėjams.

Matyt, ši, GeForce 8500GT Super+1GB pavadinta vaizdo plokštė, skiriasi iš kitų G86 lusto pagrindų sukurtų vaizdo plokščių tik tiek, kad turi 1GB DDR2 darbinės atminties, kurie dirba juokinga 128 bitų pralaida. Turi taip giriama DirectX 10 palaikymą, iš kurio tokioje plokštėje mažai naudos. Taip pat turi visas nVidia sukurtas technologijas: „Lumenex“, „Quantum Effects“, „CineFX“, „Intellisample 4.0“. „PureVideo HD“ ir kitas. Taigi jei norite pasigirti prieš draugus turėdami 1GB DDR2 atmintį GF8500GT modelyje, laukite jo pasirodymo Lietuvoje arba tiesiog užsisakykite. Tiesa žaidėjams pasakysiu atvirai – vaizdo plokštė nieko verta.

Plokštė, išties be 1GB DDR2 darbinės atminties, neatrodo įspūdinai. Suprasčiau, jei tokia atmintis būtų montuojama į aukštos klasės gaminį, tačiau į GF 8500GT modelį montuoti, man atrodo didžiausias absurdas. Visgi, laukiame testų su šia vaizdo plokšte ir būtinai su jumis jais pasidalinsime.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.