Palm Treo 500v pristatytas oficialiai

Po nemažai spekuliacijų „Palm“ anonsavo „Treo 500v“ sumanųjį telefoną naudojantį „Windows Mobile 6“ operacinę sistemą ir pranešė, kad „Vodafone“ klientai jį galės nusipirkti spalį.

Naujas „Palm Treo 500v“ yra tikrai nepanašus į įprastus „Palm“ gaminius, dėl noro suplonėti buvo atsisakyta lietimui jautraus ekrano. Šis protingas mobilusis įrenginys bus ledyno baltos ir medžio anglies pilkos spalvos, bei turės pilną Qwerty klaviatūrą. Taip pat yra didinamos multimedijos galimybės, be to šis telefonas turės didelio greičio „3G/UMTS“ mobilujį internetą (naudojant „Vodafone Live!“) ir susirašinėjimo funkcijas tarp kurių „IMing“, „SMS“ ir įprastas elektroninis paštas.

„Windows Mobile“ leis vartotojams skaityti ir redaguoti įprastus dokumentus su mobiliosios ofiso programomis bei leis labai paprastau keistis duomenimis su nešiojamuoju kompiuteriu . Nors ir „Vodafone“ atstovas spaudai „500v“ pristatė kaip itin aukštos klasės įrenginį, labai tikėtina, kad nauji klientai gaus šį įrenginį nemokamai, pasirašę ilgalaikę sutartį.

„Palm“ oficialiai gyrė savo klaviatūrą, kaip labai patogią, ekraną, kaip labai didelį ir aukštos raiškos, o patį įrenginį, kaip labai daug galimybių turintį telefoną. Pasirodo, ne be reikalo, „Treo 500v“ turės „Internet Explorer Mobile“ interneto naršyklę, kuri sugebės tiksliai atkurti tinklalapius, galimybę naudotis „Google Maps“ ir „eBay“ paslaugomis, žiūrėti „Microsoft Word“, „Excel“, „PowerPoint“ ir „Adobe“ failus. Tarp didelių multimedijos galimybių galime paminėti „Windows Media Player Mobile“, 2.0 megapikselių kamerą, papildomai plečiamą „microSD“ kortelėmis 150MB atmintį, bei „Bluetooth“ belaides technologijas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.