Panasonic išleidžią pirmą Blu-Ray grotuvą su finaliniu 1.1 palaikymu

"Panasonic" išleido naująjį Blu-Ray grotuvą pavadinimu "DMP-BD30", kuris palaiko naujausias Blu-Ray diskų specifikacijas kaip PiP ar garso „maišymo“ funkcijas. Grotuvo kaina nėra maža – 500 JAV dolerių.

Pasirodė pranešimai, kad greitu laiku visi naujieji Blu-Ray grotuvai turės būti su ta įranga, kuri palaikys finalinį standartą 1.1. Taigi gamintojams teks leisti naujus naujos kartos grotuvus, kurie bus su pridėtomis naujomis funkcijomis, kurias turi finalinis Blu-Ray diskų standartas.

Panasonic suskubo pirmieji paleisti į rinką produktą, kuris palaiko jau mintąjį 1.1 profilį. Kaip minėjome, naujasis modelis gavo DMP-BD30 pavadinimą. Grotuvas palaikys „picture-in-picture“ funkcija ir jau minėta garso „maišymo“ funkcija. Be viso šito, grotuve „įgyvendintas“ SD kortelių skaitytuvas.

Gene Kelsey, Panasonic Entertainment Group viceprezidentė, tiki, kad naujosios specifikacijos padės įgyti pranašumą prieš HD DVD, kurs „picture-in-picture“ funkcija turi jau nuo išėjimo į rinką. „Mūsų išleistas produktas "DMP-BD30" labai daug prisideda prie to, kad Blu-Ray formatas su savo technologijomis galėtų aplenkti konkuruojantį formatą (red. past. HD DVD)“, – sako G. Kelsey. „Mes džiaugiamės vienu iš labiausiai intriguojančių finalinio standarto funkcijų „Picture-in-Picuter“, kuri leis filmų fanams patirti didesnį įspūdį žiūrint filmus. Tai leis jiems atskiriame lange pamatyti aktorių ar režisierių komentarus į esamą sceną.“

"Panasonic" išsiskyrė tuo iš kitų Blu-Ray grotuvų gamintojų, kad nelaukė CES parodos pranešti apie savo naująjį gaminį ir tiesiog dabar pristatė šį produktą. Tiesa, technikos portalas CNET šį grotuvą nepavadino fantastišku (jiems jį pavyko apžvelgti ir apčiupinėti), tačiau pavadino geru ir skyrė 7,4 balo iš 10.

"Panasonic DMP-BD30" kainuos 500 JAV dolerių, o pasirodys jau kitą savaitę.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.