Paramount atskleidė savo planus su Blu-Ray

Po formatų karo, kurį laimėjo Blu-Ray, tyla sekė iš Paramount pusės, kuri buvo pralaimėjusio formato HD DVD šalininkė, tačiau visi žino – nėra kur trauktis. Taigi ankščiau, ar vėliau, Paramount Home Entertainment (toliau PHE) turėjo prakalbėti ir tai nutiko, kai jie išleido spaudos pranešimą. Jame sakoma tai, kas visai nekelia nuostabos. Dar ankščiau išleisti Blu-Ray diskai, tai yra prieš PHE išeinant į HD DVD pusę, bus pradavinėjami iš naujo, taip pat daugelis buvusių HD DVD išskirtinių filmų bus taip pat perleisti Blu-Ray formatu per ateinančius keletą mėnesių.

PHE taip pat mums leidžia žinoti, kad jie juda pirmyn planuose su Blu-Ray ir savo filmus žada leisti BD-50 dvi sluoksniuose diskuose, taip pat su Dolby TrueHD garso technologija, kaip standartine ypatybe. Filmai, kurie buvo išleisti prieš jų žingsnį pereiti į HD DVD pusę, bus iš naujo perleisti gegužės 20 dieną.

Pirmieji nauji filmai Blu-Ray formatu bus Aeon Flux, Babel, Black Snake Moan, Coming to America, Dreamgirls, Sky Captain and the World of Tomorrow, Sleepy Hollow, The Untouchables, Trading Places, We Were Soldiers ir World Trade Center. Visi šie filmai buvo ankščiau išleisti HD DVD formatu.

Įdomi situacija su Blades of Glory filmu, kuris buvo seniau įtrauktas į Blu-Ray sąrašą, tačiau buvo iš jo paskutinę minutę išimtas ir perleistas HD DVD. Matyt, PHE grąžina skolą ir šį filmą išleis gegužės 20 dieną, kaip ir tuos filmus, kurie jau buvo perleisti Blu-Ray formatu. PHE taip pat prasitarė, kad greitu metu išvysime filmus Bee Movie ir Face/Off Special Edition. Pastarasis buvo pasirodęs HD DVD formatu, Bee Movie buvo įtrauktas į sąrašą, bet po HD DVD mirties taip ir neišėjo.

Kalbant apie visiškai naujus leidimus Blu-Ray, tai būtų jau PHE anonsuotas Cloverfield, kuris bus kartu išleistas su There Will Be Blood. Abu jie pasirodys birželio 3 dieną. Filmas The Spiderwick Chronicles pasirodys birželio 24. Buvo anonsuotas ir filmas No Country for Old Men ir jis pasirodys kažkada rugpjūtį. Tuo tarpu su filmais Top Gun ir Jack Ryan Collection nėra aišku. Pastarasis buvo žadėtas tiek Blu-Ray, tiek ir HD DVD, bet juose nepasirodė, Top Gun pasirodė HD DVD, bet apie jį nešnekama Blu-Ray formatui ir tikimasi, kad jis pasirodys vėliau.

Po nesėkmės HD DVD formato pusėje Paramount, atrodo, rimtai žada įsitraukti į Blu-Ray formato filmų leidyba ir ši vasara bus tas laikas, kai Blu-Ray grotuvų turėtojai galės džiaugtis PHE filmais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.