Paramount planuose – remti HD DVD formatą

Atrodo, kad jau šių metų pradžioje įsiplieskė dar didesnė kova tarp naujosios kartos formatų. Visai neseniai sužinojome tai, kad iš HD DVD stovyklos pasitraukia Warner Bros bei New Line Cinema, o laikraštis Financial Times taip pat paskelbė, kad arti pasitraukimo yra ir Paramount, tačiau kompanija tai neigia.

Įmonė oficialiai pareiškė, kad jų dabartiniuose planuose yra remti HD DVD formatą. Financial Times, nežinia iš kur traukė tokią informaciją. Matyt, spėjo, o rėmėsi tuo, kad pasitraukus "Warner" gali būti pareikštos pretenzijos HD DVD formatui dėl jo neaiškios ateities, tačiau to Paramount nepadarė.

Sekant praeitus metus, pasirodė daug pranešimų apie perėjimą tik prie Blu-Ray standarto, arba pasitraukimo iš HD DVD palaikymo. Pernai pasirodė gandai apie Universal pasitraukimą, tačiau kompanija tai paneigė ir toliau remia HD DVD formatą, tuo tarpu pasirodę gandai apie "Warner" perėjimą prie Blu-Ray pasitvirtino.

Kol mes dėl Paramount apsisprendimo neišgirsime kitaip, Šrekas ir Transformeriai lieka išskirtinai HD DVD formatui, nesvarbu, ar tai kai kam patinka, ar ne.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.