Pasirodė Gigabyte EP45-DS3P pagrindinės plokštės nuotraukos

Naujas Intel P45 vidurinės klasės lustų rinkinys, atidėtas dėl nesuderinamumo su kai kuriomis vaizdo plokštėmis (tai, beje, Intel jau sutaisė) pasirodyti turėtų birželio mėnesį. Šiandien internete pasirodė Gigabyte EP45-DS3P pagrindinės plokštės, su šiuo lustų rinkiniu, nuotraukos. O iš jų pagrindinė plokštė atrodo gana neblogai.

Plokštės aušinimas patikėtas radiatoriams. Be šiaurinio ir pietinio tilto radiatoriais aušinami ir šešių fazių procesoriaus įtampos valdymo moduliai. Kaip matyti pažvelgus į plokštės pavadinimą, jį palaiko ir DES energijos taupymo technologiją.

Tarp plokštės praplėtimo lizdų matyti net trys PCI-E 2.0 x16 lizdai. Iš jų, deja, tik viršutinis turi x16 pralaidumą. Antrasis geba veikti tik x8, o trečiasis – tik x4 pralaidumu. Maksimalus palaikomų procesorių FSB dažnis šioje plokštėje siekia 1600 MHz, o keturi DDR2 lizdai pritaikyti atminčiai iki 1200 MHz.

Plokštė turi šešis ICH10 pietinio tilto valdomus SATA2 lizdus kietiesiems diskams bei optiniams įrenginiams, du LAN posistemius, 8 kanalų garso posistemį, Firewire, 12 USB 2.0 lizdų (8 įrengti galinėje panelėje). Plokštės apačioje įrengti Power, Reset ir Clear CMOS mygtukus, praversiančius, pagrindinę plokštę naudojantiems be korpuso.

Daugiau nuotraukų rasite čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.