Pasirodė HD 3650 AGP versijos

Fudzilla portalas praneša, kai kuriose Europos interneto parduotuvėse galima įsigyti ATI HD 3650 modelius AGP sąsajai. DDR2 variantas kainuoja apie 70 eurų, GDDR3 – 80 eurų.

Tokias vaizdo plokštes išleido visiems gerai žinomos kompanijos – Sapphire ir Asus. Nors jas galime rasti parduotuvėse, oficialiai jos anonsuotos, dėl neaiškių priežasčių, nebuvo. Kaip matote paveikslėliuose apačioje, Asus 512 MB DDR2 modelius turi pasyvų aušinimą. Pasak Geizhals.at, Asus modelio branduolys dirba 725 MHz dažniu, o atmintis – 1 GHz dažniu. Tiesa, trūkumas tas, kad tai „dual slot“ tipo (dviejų vietų) vaizdo plokštė.

Kitoje pusėje matome Sapphire variantą, kuris siūlomas su taipogi 512 MB darbinės atminties, tačiau su GDDR3 tipo atmintimi. Atmintis dirba čia 1,6 GHz dažniu, branduolys kaip ir Asus variante. Kaip matote paveikslėlyje, kuris paimtas iš Sapphire portalo, aušinimas visai kitoks nei Asus variante. Čia naudojamas mažo tipo aušintuvas, o ir pati vaizdo plokšte yra „single slot“ tipo (vienos vietos).

Sapphire variantą galima įsigyti už maždaug 80 eurų, Asus – už 70.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.