Pasirodė Radeon HD3850 nuotraukos su HDMI jungtimi

Matyt, iki pat Radeon HD38xx serijos pasirodymo sulauksime vis kokių nors žinių ar gandų. Šį kartą apie tai, kad vieno iš Kinijos gamintojų pagaminta Radeon HD3850 vaizdo plokštė yra su HDMI sąsaja.

Gamintojas nemanau ar kam nors žinomas – tai „Zero“. Gali būti, kad tai tiesiog vietinis žaidėjas, kuris paleidžia Radeon lustų pagrindu sukurtas vaizdo plokštes. O galbūt tai nėra gamintojas? Žinoma tik tiek, kad tai Kinijos gamintojo vaizdo plokštė, o koks gamintojas galime tik spėti, nes kaip matote paveikslėlyje ant jos parašyta „Zero“.

Nors ir nežinoma, kas tiksliai yra šios HD3850 gamintojas, tačiau galime drąsiai pasakyti – ši vaizdo plokštė su HDMI jungtimi. Be viso ko matome ir DVI bei TV jungtis.

Neigiamas aspektas, galime manyti, yra tas, kad čia naudojamas ne toks aušintuvas, kokį matome kituose HD3850 vaizdo plokštėse. Tai, matyt, kompanijos išgalvota nauja aušinimo sistema, su dvejais mažais aušintuvais, kurie turėtų kelti daug triukšmo, kas nemanau, kad kam nors patinka.

Visgi viltingai žiūrime į tai, kad kažkoks ATI partneris į HD3850 įdėjo HDMI jungtį, tai išties malonu. Tačiau yra vienas, bet – norėtųsi tokioje vaizdo plokštėje matyti kitokį aušintuvą, kad vaizdo plokštė neveiktų taip garsiai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.