Pasirodė Skype 4.0 Beta

Kompanija Skype pasauliui pristatė jau ketvirtosios savo programos beta versiją. Atrodo, kad kompanija gerokai padirbėjo ir daugelis programos ypatybių yra gerokai pakeistos. UI čia žymiai pagerintas ir atrodo ganėtinai kitaip naujoje versijoje, tai pat pagerinta video skambučių ypatybė.

Daugelis skirtingų Skype dalių šioje versijoje atrodo gerokai geriau integruotos. Jūs čia turite didesnį kontaktų langą, kuriame galite turėti kontakto paveikslėlį, kalbėjimųsi istorija, skambučių istoriją ir dar keletą naujų dalykėlių. Naujasis priėmimo langas taip pat atrodo draugiškesnis – pirmą kartą prie Skype bandantys prisijungti vartotojai galės lengvai sužinoti kaip sukonfigūruoti programą ar ko jie gali laukti iš Skype.

Matome mes taipogi ir naują „pokalbio seklį” (angl. conversation tracker) ir žymiai pagerintą video skambučių langą, ką jau ir minėjome, palyginus su ankstesnėmis versijomis. Žinoma, praeis daug laiko kol išvysime pilną Skype 4.0 versiją, kadangi Skype planuoja visą vasarą įsiklausyti į vartotojų pageidavimus ir nuomones apie beta versiją bei į tai atitinkamai reaguoti. Kiekvienas iš jūsų Beta versiją gali išbandyti čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.