Pasirodė Unreal Tournament 3 demo versija

Pasirodė Call of Duty 4 demo versija, taip pat ir TimeShift demo versija, tačiau to negana. Dar viena demo versija, labai laukiamo žaidimo skirto PC, kuri jums leis šį savaitgalį išbandyti dar vieną hitą – tai Unreal Tournament 3.

PC vartotojai gali džiaugtis, nes lapkritį išvysime pilną šio žaidimo versija ir taip „įstatysime ragus“ PS3 ir X360 savininkams, nes pastarųjų versija pasirodys tik kitų metų pradžioje. Demo versijoje sužaisite tris skirtingus žemėlapius su "Deathmatch" ar "Vehichle Capture the Flag" žaidimo tipais. Galima žaisti tiek Online, tiek ir su kompiuteriu.

Svarbiausia dalis – techniniai reikalavimai. Pasak Midway, minimalūs reikalavimai yra tokie: 2GHz procesorius, 512MB RAM ir GeForce 6200 ar Radeon 9600 vaizdo plokštė. Su tokiais reikalavimais žaisite pačiais mažiausiais nustatymais.

Rekomenduojami reikalavimai yra tikrai didesni: 2,4GHz procesorius, 1GB RAM, GeForce 7800GTX ar Radeon X1300 vaizdo plokščių ar geresnių.

Reikalavimai nėra labai dideli, jie yra panašūs į tuos, kuriuos prieš metus skelbė spekuliantai, taigi atrodo, kad UT fanams nereikės drastiškai keisti savo kompiuteriu norint pažaisit UT3, ne taip kaip yra su Far Cry fanais, kurie jei norės pažaisti Crysis turės turėti ypač galingas sistemas.

Demo versija galite parsisiųsti iš čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.